Wednesday, 7 December 2011

The Day



Assalamualaikum...


Indahnya hari...haha...Indah laa sangat...

Tadi kuar jap nk dapatkn cop psuruhjaya sumpah kat borang pndaftaran blajar yg x setle2 lagi uh,,menyampah nyahh!!!...Ingat lagi kata2 akak 2 dulu."Kalau xder cop psuruhjaya sumpah nih resullt exam awk akan diblock tau"..So nak xnak kna settlekan jgak before 30 disember ok!!!

Bertemankan dak Mariah kawan aku, pergilah kitorang ke pejabat pesurhjaya sumpah yg trsebut itu..Smpai je kt sana pegawai tu pulak xde..then pak guard kat situ suh r kitorg pgi k ofis yg stu lagi kat pusat bandar un..Adoiiii sabor je laaa...

Dah la nak cari ofis 2 dah satu hal, aku pulak salah letak parking motor..
Aku ingatkan boleh je letak motor dpan kdai amoi tu..dah dia tengok2 time aku parking motor tu x cakap ape2 pn..Lepas je aku jaln 3 - 4 lgkah tggalkan motor kat situ trus dia bising2."Oiiii adik x leh parking lah mutor situ..kang kena buang tepi jaln kang x saje je"...

=_=" Aiyooooo amoiiiii bakpe mu x kabo awal2???klu kabo dari tadi kan senang..x payh laa bising2 gini"Haiyaaa"
Dgn muka ala2 nk mitak penampor kitorang pn alihkan motor ke tmpat lain..sabarrrrrr

Then,sampai je kat ofis tu trus je ak pi jumpa pegawai kat c2..

Pakcik pgawai: "Maaf Dik..ni sign ayah awk xder camne saye nak cop ni??

Si pemintak cop:"Hah??kalu Encik cop dulu x boleh k?? balik 6ti sye suh la ayh sye sign..

Pakcik pgawai:"mne boleyyyy...klau sign ayah awk xder sye xlehlaa sahkan borag ni...awak balik mintak sign ayh awk dulu baru awk datg balik mintak cop...

Si pemintak cop:_hurmm2..yerlaaa...6ti sye mntak sign ayah saye dulu...Trime kasih...+_+

Aduduhhhhhhh..Si pemintak cop ni rasa nak gelak sambil guling2 jer depan pak cik pgawai tu..alahai nasib...

kesian Mariah duk tman aku ke sana ke mari...hahaha
Dah alang2 kuar kitorang melencong je k tmpat lain..nak balik pun rse cam awal lagi kod..
Aku pun da lame x kuar round KT..



Ni lerr Gifren I...


Aku memg baran klau time panas2 camnihh @__@



Muka nak mintak cop!!! huhu..innocent x?? :P



that's it.....
trime kaceh daun kladi
len kali update lagi..
kalu sudi bace laa lagi..

No comments:

Post a Comment