Tuesday, 9 July 2013

Catatan 1 Ramadhan



Malam ni dh start teraweh..
Tak sabar nak sambut 1 Ramadhan esok..
Baru lepas baca blog Sarah yang cun melecun tu..
Sebak rasa bila terbaca catatan dia waktu Ramadhan yang lepas..
( tekan sini ) T___T

pastu pulak tersengaja korek2 instag Sarah..
Lepas tu tersengaja lagi gatal tangan print screen gambar ni..

yup..I still remember it...
I don't know if I can still make you strong until now..
Because I feel tooo weak right now ;-(

Ramadhan datang lagi..
Kita bertemunya kembali..
Tapi beza kali ni kita tak dapat berkepit macam Ramadhan yang lepas...
and I really miss you dear..



salam sayang,
Azizah a.k.a baby,
member mung hok tengoh jiwang..
090713
10.20 p.m
Bandar Sri Putra, Putra Mahkota

Wednesday, 3 July 2013

Dream On


Biomedical Engineer..
hmm..Jauh lagi perjalanan ni..
Tapi bagaimana dengan impian dan cita2 aku yang sejak dulu lagi tu??
Takkan nak dibiarkan terkubur camtu jer..




kenangan..Medical Day semester 4






Qalaqisya...
Carl Lagerfeld...
Valentino...
Vera Wang...
Entah bila aku dapat jadi macam mereka..
Dream on..


                                              sekian, 
                                              Nor Azizah, 
                                              letak tangan kat dahi, 
                                              12:05 a.m 
                                              040713