Tuesday, 30 May 2017

PUASA

Tadi tengah duk termenung sorang2 lepas berbuka suddenly I got a WhatsApp from my lil bro..actually menyakitkan & menyedihkan tau berbuka sorang2 ni. Yang cekal hati & mental kuat je mampu lalui semua ni. cheeeeeewah. tp aku x rasa pun mental aku ni kuat. Walaupun aku type "hahahahaha" tp hakikat sebenarnya aku tgh menangis..

adik: Nor. Ok ke tu berbuka sorang2?

Aku: OK je. Tp huhuhuhuhu la jugok!

Adik: Aku pun huhuhuhuhu jugok! 2 hari dh berbuka dlm kreta!! hmm
Xpe. Hujung minggu ni kita buka puasa sama2.

Hmm =.=

note: sometimes kau x perlu pun sentiasa bersama2 dgn org2 yg kau sayang! Cukupla kau tau yg diorang concern pasal kau. 

Jijah Dah Ingat Password

Rasa nk tergelak guling2 pun ada..hari tu dh pening dh aku login blog x bleh. Salah masuk password. X sangka aku ada temporary amnesia 😌 . Lepas berbuka td tiba2 rasa nk login balik then pap!!! Successful!! Pdahal aku selamber je masukkan password dgn nada tawakkal.. kau ghase? Hmmm

Anyway. I'll be back 😂😂😂
Hahahaha sukanyaaaaaaaa.
Nnti nk hapdet itinerary travel tahun lepas. Xpalah basi pun. Janji ada info yg aku boleh share kt sini...