Monday, 14 March 2016

SIGNAL


tengah tengah duk fikir sampai rasa nak pecah kepala ni
nak batal ke tak trip bulan 10 nanti.
yela aku fly solo ke Italy,
even Kak Nisa & lain2 dh tunggu kat sana,
still jugak aku takut2.
buatnyer aku tersesat time transit kat Doha nanti acano har?
mati la makk nak!T__T

Seharian aku duk fikir nak mesej Kak Nisa hari ni utk batalkan booking.
sampai solat pun tak khusyuk -.-
then,
tonight someone whatsapp me!
Nak cari teman utk trip ke Italy & Austria nanti.

so,
ni signal ke utk aku?
supaya jangan stop di tengah jalan?

ya Allah.
Engkaulah sebaik-baik perancang!
permudahkan segala perancanganku.

No comments:

Post a Comment