Monday, 14 March 2016

SIGNAL


tengah tengah duk fikir sampai rasa nak pecah kepala ni
nak batal ke tak trip bulan 10 nanti.
yela aku fly solo ke Italy,
Nampak je selambe tp aku takut sbnarnya 😂
buatnyer aku tersesat time transit kat Doha nanti acano har?
mati la makk nak!T__T

Seharian aku duk fikir nak mesej Kak Nisa hari ni utk batalkan booking.
sampai solat pun tak khusyuk -.-
then,
tonight someone whatsapp me!
Nak cari teman utk trip ke Italy & Austria nanti.

so,
ni signal ke utk aku?
supaya jangan stop di tengah jalan?

ya Allah.
Engkaulah sebaik-baik perancang!
permudahkan segala perancanganku.

No comments:

Post a Comment