Thursday, 16 May 2013

Entry Sampah Minggu Ini


Diknor punya facebook mane?
Acik cari x jmpa pun..
Deactive ke?
paper hbis bila? Ti acik pi ambik..

-Acik..2 days ago-

Nanti habis exam terus balik..
Takyah join apa2 kem lagi lah..
Sem ni bleh kira ngan jari berapa kali je adik balik..
Busy kaloh Najib..

-Abg Sul..yesterday-

Weh gila..
Mu balik x cuti ni?
Boring gk aku duk rumh ni xdop geng..
Kalu mu ada bleh gk gi koya2 tah lain..hohohohh

-Adik..this evening-

wowowooo..
rinduuuuu T_____T

Pagi tadi menulis tak henti dari pkul 9 smpai pkul 1..
Tu lah..
Sapa suh kau study last minit..
Time jawab exam half-time, tangan cramp..
ya Allah..
waktu tu jawapan sume tangah brkumpul kat otak..
Tunggu masa nak download kat kertas je ni..
Tapi peduli apa..
Exam ni weiiiii..
tolonglaaa..tolonglaaaa jangan sekarang..
Paksa jugak menulis sampai habis..
Tangan sakit toksah tanya lah..
Muka nak nangis jawab exam..
Bukan sebab takleh jawab..
Tapi sebab cramp tangan..


Moral of the story:
Get a rest well before exam <3


p/s:
Tdi akak tu call:
"Kalau boleh akak nak Azizah start hari isnin ni"
"Akak taknak deal dh ngn org lain"
anyonyonyooooooo...tak dapek lah den nak balik kg (T______T)

acanooo nih??

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Twitter Followers?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete