Saturday, 25 February 2012

24 Februarry



Happy birthday to me..


Happy Birthday to me....

I'm 17years old big girl now..yayyy
ok.
tipu...... :P

Huuhu...Umur da msuk 19 da skarang....tahun depan da 20..waahhhhh da tuaaaaa T_______T

When I was a child my family celebrate my birthday but not every year..
Seriously my family only celebrated my birthday when I was 12 and 18 year old..just twice during my life...
So the only thing I got on my birthday was a wishes and year older.but i dont mind..:)

Birthday kali ni...
Ingt nk sambut ngan Ummi Laila n my brothers...
But sangt2 busy ngn assignment  yg nk kna antar next week n group discussion..So x dpat nk blik umah..
But I got lots of birthday wish from beloved friends..thanks all of u.. :)

24 Februarry tu a.k.a semalam..

Before 12 malam..
Aku da dapt hadiah dari Kembar n SR cake dari kak Tirah..
Cpat btol dorang bagi hadiah..hehe..Then aku p bilik Kak Aina nk study Electric Circuit sama2..Konon je ajk aku study rupanya dorang nk bagi suprise..Shima ngn Kak Aina nyanyi2 sambil bwk kek utk aku.. Trkedu giler aku time 2..Habis muka n rmbut kna calit kek..Kitorang sangt2 bising smpai kena tgur supaya senyap!!!haha..sangt2 trharu..Thanks sangt2 kt dorang

Malam tu aku duk j kat bilik..Sambil study sambil tggu text dari someone..
Mane kwn baek aku nihhh????
X wish ape pon utk aku..Then aku bukk fb..xde jgak wish dari dia..
Esok g klas lgsung x nmpak batang hidung dia..langsung x text aku..Balik kls aku bkak lgi fb..pon xde wish dari dia...Hampa...rasa nk nangis T________T


Tgh aku duk on9 ntah apa2 tiba2 kuar gambar ni kt wall fb
!
!
!
!
V
Sangt2 trharu...lagi aku rse nk nangis....
Ema ckap dia nk jadi yg last wish utk aku...
SO k dear!!!I love U sooooooooooooo much!!
Bak kate Kak Aina aku sangt brtuah sbab ada kawn sebaek org kat dlm gambar tu..hehee



Malam tadi kitorang dinner same2..
Spnjang mkn 2 kitorang asyik gelak je smpai nk trcekik aku mkn..happy punya pasal..
Adeeee je lawak dorang...



Aku sayg minah ni sangt2...


Yerr!!!dia memg sengal..Nk buat suprise tp x jadi..hahaha..Comel betol




Simple cake but meaningfull..heeee

Ika yg Cantik, Baby yg Comel n Ema yg Jelita...
errrkkkkk?? poyo :P

Ehemmm..thanks banyk2 kt pasangn yg sweet ni..dorang memg comel :D..hehe




Aku xnak mengaku aku dah makin tua coz aku rasa aku still kanak2 riang lagi..
so aku akan lie lagik about my age kalau ade orang tanya..so tolong jangan tanye berapa umur aku sebab aku pasti akan menipu haha..



24 February tu aku sangt2 bahagia....
24 February tu aku banyak ketawa sebab aku rasa sangat disayangi....







Bye 18 year old..
welcome 19... :))))))

No comments:

Post a Comment